ICS Webdesign - Diensten | AMSTERDAM | PHP MySql AJAX | EIGEN CMS | PROGRAMMEUR | WEBSITES
ICS Webdesign levert complete websites, gebaseerd op ons gebruiksvriendelijke CMS. Ook het ontwikkelen van uw huisstijl kunt u aan ons overlaten. De hosting van uw website wordt ook door ons afgehandeld.

Naast complete websites en huisstijlen, levert ICS Webdesign custom programmeerwerk in PHP en MySql. Er is inmiddels al aan vele bedrijven.
gespecialiseerd maatwerk geleverd.
Complete websites
ICS webdesign werkt nauw samen met getalenteerde freelancers om top design te leveren. Dit wordt gecombineerd met ons vooruitstrevend op AJAX gebaseerde CMS.

Voorafgaand aan het ontwerp van de site, wordt er eerst goed met u overlegd, en kunt u ons bijvoorbeeld uw favoriete sites laten zien, zodat er geen twijfel bestaat over uw wensen.
Vervolgens wordt er een concept gemaakt waarover wij uw oordeel vragen, en wordt dit eventueel aangepast.

Als u akkoord bent met het concept, wordt het uitgewerkt en aan ons CMS gekoppeld. Als dit gebeurd is, kan de site door u of ons gevuld worden, en kan de site online!
CMS
Ons CMS is er op gericht om ook beginnende computer gebruikers in staat te stellen hun website te onderhouden en daarnaast bijzonder snel te werken.
Door AJAX technologie te gebruiken voelt het CMS zeer direct aan, en kunt u zonder vertraging uw site vullen.
PHP & MySql
Al het programmeerwerk binnen ICS Webdesign wordt gedaan door Derk Arts. In bijna alle gevallen wordt er gebruik gemaakt van PHP en MySql, en meestal gaat het bij freelance projecten om het aanpassen en verbeteren van bestaande websites of webapplicaties. Daarnaast is ook regelmatig integratie met een flash applicatie nodig.

Ik heb reeds voor vele bedrijven als freelancer gewerkt, kijkt u op de portfolio pagina voor meer details.
Neem voor een offerte contact met ons op!
Hosting
ICS webdesign beschikt over een eigen server, waarmee wij u tegen zeer concurrerende prijzen hosting kunnen bieden!

Neem voor een offerte contact met ons op!